Fermí Masot és escollit nou alcalde d'Aspa

REDACCIÓ
03-09-2020
  • Pla obert on es pot veure el nou alcalde d'Aspa, el socialista Fermí Masot, amb els altres regidors del seu grup i el primer secretari del PSC a Lleida, Òscar Ordeig, després del ple d'investidura

Fermí Masot, regidor de Compromís X Aspa – CP, candidatura afí al PSC, és des d'aquest dimecres nou alcalde d'Aspa (Segrià). El municipi funciona pel sistema de llistes obertes i fins al juliol tenia una distribució de 4 regidors de JxCat i 1 dels socialistes. Això no obstant, dues regidores de Junts van decidir plegar i al seu lloc van entrar dos regidors dels socialistes, per la qual cosa la fins ara alcaldessa, Maria José Invernón, ha deixat de tenir prou suports i segons el mateix Masot, va decidir dimitir abans que li presentessin una moció de censura en contra. És el quart canvi en una alcaldia de Ponent des de l'inici del mandat després de les mocions de Maldà (Urgell), Cervera i Ponts (Noguera).
Maria José Invernón també va ser alcaldessa d'Aspa durant el passat mandat, càrrec que va compaginar amb la presidència del Consell Comarcal del Segrià.

Ara, Fermí Masot ha indicat que el principal objectiu per als propers dos anys i mig serà tirar endavant amb els projectes iniciats i proposats fins al moment, amb diàleg i entesa amb la resta de membres del consistori i també els veïns. Així mateix, també aposta per arribar a una entesa amb els pobles de l'entorn per poder arranjar la carretera que els uneix amb Castelldans i Torres de Segre.

Finalment, el nou alcalde d'Aspa ha apuntat que tot i que el nombre de població s'ha estancat, es troben amb una demografia cada cop més envellida i pocs joves, per la qual cosa vol prendre i demanar mesures per aturar el despoblament que pateix la vila, com en molts altres pobles rurals.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?