Festa als Camps Elisis per reviure els èxits disco dels noranta

REDACCIÓ
07-11-2019
  • Festa als Camps Elisis per reviure els èxits disco dels noranta

El Pavelló 3 dels Camps Elisis de Lleida es convertirà dissabte que ve en una gegantina discoteca en la qual sonaran els èxits dels anys noranta. El grup Bonöbo organitzarà la segona edició de la festa Lleida 90’s Party, després de l’èxit de participants que es va registrar l’any passat.

L’esdeveniment vol traslladar el públic fins una època musical de fa entre dos i tres dècades en la qual la denominada música disco es va consolidar i en què també va començar a sonar el house i el tecno. La festa a Lleida comptarà amb estrelles com les cantants Eva Martí i Marian Dacal, les veus de dos dels hits que van marcar fort en aquell moment i que encara sonen, Flying Free i Fly on the wings of love, a més de Marvin i Andrea Prezioso i el grup Viceversa.

Així mateix, en record a l’emblemàtica discoteca Wonder de Lleida, participaran en aquest esdeveniment alguns dels DJ residents d’aquell desaparegut macrolocal musical: Julio Posadas, DJ Joseph i DJ Manel López. Photocalls i animació completaran la festa, amb entrada a 18 euros que ja pot comprar-se a la pàgina web entradium.com.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next