Festa gran a la partida de Grenyana

REDACCIÓ
Publicat: 
17-09-2022
Actualitzat: 17-09-2022 15:25
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Festa gran a la partida de Grenyana
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament de Lleida
  • Festa gran a la partida de Grenyana
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament de Lleida

Els veïns i veïnes de l’Horta estan de festa gran amb motiu de l’Aplec de la Mare de Déu de Grenyana, el darrer del calendari festiu de les partides de Lleida, als actes del qual han confirmat la seva l’assistència de diversos regidors de la corporació municipal.

La presidenta de la partida, Dolors Comes, i els seus conciutadans han assistit al primer dels actes festius programats, que ha tingut lloc a l’esplanada de les antigues Escoles i que ha consistit en un esmorzar popular i una tirada de bitlles.

La programació festiva de l’Aplec de Grenyana inclou activitats infantils, lúdiques, musicals i gastronòmiques. Aquesta tarda, dins del cicle d’atansar la música clàssica als barris, hi haurà l’actuació de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell amb el concert del Trio Orfeu.

En finalitzar el concert, s’inaugurarà l’exposició ‘Dones de Torre’, de Pere Joan Dolcet, al local social de l’Escola.

De cara al diumenge, la comissió de festes de la partida ha programat una audició i ballada de sardanes amb la Cobla 11 de Setembre, un vermut de festa major, un campionat de botifarra i jocs i cucanyes per a la mainada. La fi de festa de l’Aplec està reservat al ball de tarda, a càrrec del grup Golden, i al berenar popular.  

Comparteix

També t'interessarà