Finalitzen les obres de millora de la carretera LV-2003 als Alamús

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
23-05-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Finalitzen les obres de millora de la carretera LV-2003 als Alamús
    Peu de foto: 
    L'alcalde dels Alamús, Toni Bosch, supervisant els darrers treballs a la carretera LV-2003 ©Ajuntament dels Alamús

La renovació inclou noves cunetes, asfalt, una vorera peatonal i fibra òptica, millorant la seguretat viària i la connectivitat


Les obres de millora de la carretera LV-2003, que comunica l’L-11 amb els Alamús, han finalitzat aquest passat dimecres, 22 de maig, després de sis setmanes de treballs intensius. La carretera estrena noves cunetes i asfalt, millorant considerablement la seguretat viària per als usuaris habituals d’aquesta via, que és el principal accés al poble.

A més, s’ha construït una nova vorera peatonal des de l’entrada del municipi, al costat de l’Escola Bressol les Arreletes, fins més enllà de les piscines municipals i el poliesportiu, augmentant la seguretat i l’accessibilitat per als vianants.

Paral·lelament, s'ha instal·lat el cablejat de fibra òptica soterrada, garantint una millor connectivitat per als residents i preparant el municipi per a les necessitats tecnològiques. 

Les obres, amb un pressupost de 450.000 euros, han estat finançades íntegrament per la Diputació de Lleida. L’alcalde dels Alamús, Toni Bosch, ha declarat que “gràcies a aquesta inversió es millora notablement l’accés viari i la connectivitat del municipi, beneficiant tant els residents com els visitants”.

Comparteix

També t'interessarà