Fins a 300.000 € perquè l’heliport de Tremp tingui un hangar i operi de nit

REDACCIÓ
03-12-2019
  • Fins a 300.000 € perquè l’heliport de Tremp tingui un hangar i operi de nit

El secretari d’Infraestructures, Isidre Gavín, va visitar ahir l’heliport de Tremp, on la Generalitat porta a terme les obres perquè pugui acollir també vols nocturns. Aquests treballs duraran unes vuit setmanes i estaran llestos a començaments del 2020.

El projecte se suma a les obres de condicionament executades per l’ajuntament i l’actuació prevista per part d’una empresa privada per construir un hangar per al manteniment i estacionament d’helicòpters. Aquestes tres actuacions sumen una inversió de 300.000 euros.

Gavín va apuntar que les obres, a banda de fer operatiu l’heliport a la nit i en condicions de mala visibilitat, dotarà Tremp “d’una instal·lació moderna, amb la màxima seguretat per a vols en helicòpter i la màxima qualitat en els trasllats”. Les obres consistiran en l’abalisament per il·luminar la zona de l’equipament durant la nit i quan hi hagi mala visibilitat.

L’heliport dóna cobertura als Pallars i el projecte millorarà la cobertura sanitària de les zones perifèriques, reduirà el temps de trasllat de pacients i garantirà l’equitat en l’accés a la sanitat pública.

S’ha de recordar que els heliports de la Seu d’Urgell i Vielha també s’han adaptat per operar durant tot el dia.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et sembla bé relaxar l'ús de mascareta?