Formació gratuïta pels enginyers afectats per ERO o ERTO

REDACCIÓ
20-03-2020
  • Formació gratuïta pels enginyers afectats per ERO o ERTO

Els col·legiats i col·legiades d'Enginyers Lleida, a través de tots els serveis que ofereix el "Consejo General de Colegios de Graduados e Ingenieros Técnicos Industriales de España (COGITI)", es beneficiaran d'un conjunt de mesures excepcionals davant la crisi generada pel Covid-19. Entre les que destaca formació en línia gratuïta pels enginyers afectats per Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO) o Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO).

Ramon Grau, degà d'Enginyers Lleida confia que aquestes mesures "ajudin al col·lectiu a preparar amb èxit el camí de la recuperació i creixement que haurem d'emprendre quan tota aquest malson acabi".

Així pel que fa a la Formació, tots els col·legiats i col·legiades podran realitzar formació bonificada fins a un 50 per cent o grautïta, segons la seva situació.

Un altre dels serveis d'accés gratuït pels membres d'Enginyers Lleida serà a "La televisió educativa" del COGITI ; així com l'Acreditació de Desenvolupament Professional Continuo (DPC) que se sol·liciti a partir del dia 19 de març, fins al 30 d'abril.

COGITI també publicarà en obert la Revista Técnica Industrial. Al web www.tecnicaindustrial.com es podran consultar els pdf de totes les revistes perquè els enginyers puguin aprofitar el seu temps i realitzar lectures tècniques d'utilitat professional.

A partir del dia 19 de març, tots els col·legiats també podran accedir a les versions completes de programari de CYPE i DMELECT, totalment gratuïtes per a un període de 3 mesos que estaran disponibles a www.toolbox.cogiti.es.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta