Fuig d'un control d'alcoholèmia i intenta atropellar els agents de la Urbana de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
10-05-2021
Actualitzat: 10-05-2021 14:16
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Fuig d'un control d'alcoholèmia i intenta atropellar els agents de la Urbana de Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

La Guàrdia Urbana han detingut aquesta matinada R.M.O.M., de 29 anys, natural de Guinea Equatorial i veí de Lleida, acusat de conducció temerària, negativa a la realització de les proves d’alcoholèmia i atemptat als agents de l’autoritat. Els fets han tingut lloc a les 01:50 hores, quan una patrulla que realitzava un control de documentació ha aturat un turisme al carrer Monterrey.

Un cop han requerit al conductor que es fés la prova d’alcoholèmia, aquest, amb actitud desafiant, s’hi ha negat i ha arrencat el vehicle en direcció als agents, els quals han pogut esquivar el vehicle i evitar ser atropellats. El conductor ha circulat a gran velocitat per varis carrers de Lleida i ha estat aturat finalment al carrer Alcalde Porqueres. Els agents han procedit a la seva detenció per un delicte de conducció temerària, negativa a la realització de les proves d’alcoholèmia i atemptat als agents de l’autoritat.

D'altra banda, el passat 9 de maig, a les 00:55 hores, una patrulla va aturar el conductor de 28 anys arran d’una infracció de trànsit a l’Avinguda Barcelona. Van comprovar que presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques i va donar un resultat positiu de 0.77 mg/l a la prova d’alcoholèmia. Els agents van instruir les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques. Del vehicle se’n va fer càrrec un conductor substitut.

La mateixa nit, a les 01:25 hores, una patrulla va ser comissionada al Passeig de Ronda al rebre ñ'avís d’una sortida de via d’un vehicle. Els agents van comprovar que el conductor de 32 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques, el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 1.03 mg/l. El vehicle va ser retirat al dipòsit municipal i els agents van instruir les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques. 

Comparteix

També t'interessarà