Fundació Ilersis i Fundació ONCE col·laboren en el projecte "Jo puc"

REDACCIÓ
14-10-2020
  • Fundació Ilersis i Fundació Ilersis col·laboren en el projecte "Jo puc"
  • Fundació Ilersis i Fundació Ilersis col·laboren en el projecte "Jo puc"

Un any més, la Fundación ONCE i la Fundació Privada Ilersis col·laboraran per tirar endavant el projecte de formació en restauració ‘Jo puc’.

D’aquesta iniciativa, que es du a terme per tercer any consecutiu, se’n beneficien 10 joves menors de 30 anys amb discapacitat intel·lectual, els quals participaran en una formació dual en restauració, amb un total de 170 hores destinades a la part teòrica i 120 a la formació pràctica. El curs ja s’ha iniciat i s’estendrà fins al mes de gener vinent.

La part pràctica es du a terme, com en les dos convocatòries anteriors, al Restaurant Davall de La Llotja, on les persones participants agafaran tota l’experiència necessària per convertir-se en auxiliars de cambrers professionals amb un nou enfocament d’innovació i de valor afegit.

De fet, aquesta proposta es valora des d’Ilersis com una iniciativa d’èxit plenament consolidada dins el seu projecte ‘Restauració a La Llotja’, i està avalada pel reconeixement dels premis Josep Maria Piñol per al Foment d’Ocupació 2019. No en va, fins l’any passat el projecte havia donat una oportunitat laboral a 20 persones amb diferents capacitats i persones amb vulnerabilitat.

Tot plegat emmarcat, com s’ha dit, en el projecte ‘Restauració a la Llotja’ que impulsa la Fundació Privada Ilersis i que en el seu dia va ser reconegut per la Fundación ONCE dins el programa ‘Jo puc. Restauració’. 

Mitjançant aquest projecte, Ilersis gestiona el Restaurant Davall de La Llotja, on es fa restauració, cafeteria i formació. La iniciativa es va posar en marxa l’any 2018 amb l’objectiu que diferents col·lectius de persones poguessin formar-se i adquirir les competències professionals com a auxiliar de cambrers per poder treballar en establiments de restauració.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta