Fusió de dansa contemporània i flamenc, el dia 17 a la Llotja

REDACCIÓ
13-03-2019
  • Fusió de dansa contemporània i flamenc, el dia 17 a la Llotja

El Teatre de la Llotja de Lleida acollirà aquest diumenge a les 19.00 l’estrena de l’espectacle de dansa contemporània Flamingos. Es tracta d’un nou format que fusiona la música flamenca amb la dansa moderna, en què vuit ballarines i ballarins no només utilitzaran el cos, sinó també la veu i la paraula per connectar amb el públic. Així ho va explicar ahir el director de l’espectacle, Albert Quesada, a la presentació de l’acte.

Així mateix, durant aquesta setmana, Quesada i els vuit ballarins assajaran a la Llotja per “acabar d’adaptar l’obra in situ i dotar-la de continuïtat”. Aquesta iniciativa s’emmarca dins d’una pionera col·laboració entre el teatre barceloní Mercat de les Flors, productor de l’espectacle, i la Fundació Pública Teatre de la Llotja. La regidora de Cultura de la Paeria, Montse Parra, va explicar que “es tracta de compartir les instal·lacions amb els ballarins com a companyia resident durant una setmana i ells, a canvi, ofereixen un assaig obert al públic i una xarrada en la qual revelaran les seues experiències professionals” demà a partir de les 12.00 hores a la Llotja, on contestaran totes les preguntes dels assistents.

A la presentació també van participar el director d’Arts Escèniques de Lleida, Llorenç Corbella, i la directora del Mercat de les Flors, Àngels Margarit.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

A nivell local, voteu prioritzant al candidat/a o al seu partit?