Gairebé 350 propostes per a la Fira de Titelles de Lleida

REDACCIÓ
12-02-2019
  • Gairebé 350 propostes per a la Fira de Titelles de Lleida
  • Gairebé 350 propostes per a la Fira de Titelles de Lleida
  • Gairebé 350 propostes per a la Fira de Titelles de Lleida

La Fira de Titelles de Lleida ha rebut 342 propostes d’espectacles de 304 companyies (100 de catalanes, 99 de la resta de l’Estat i 105 de l’estranger) per participar en la pròxima edició, del 3 al 5 de maig. Els organitzadors van avançar ahir una desena d’obres ja confirmades. Una de les companyies catalanes serà Zero en Conducta, que estrenarà Eh Man Hé!, coproduït amb la Fira de Titelles en col·laboració amb el Teatre Foment de Juneda. En aquesta obra, ballarins, actors i titellaires donen vida al cos, les emocions i la imaginació de Nolan, el protagonista, que en la seua condició de titella es pregunta què és el que el mou. Altres companyies catalanes presents a la fira seran Puppae Company, amb Otto, un espectacle de titella habitat i guitarra en viu; i Tercio Incluso, amb Normalmente o Viceversa, de teatre íntim d’objectes.

Pel que fa a companyies de l’Estat, tres estrenes a Catalunya: Nacho Diago (València), amb la màgia, música i audiovisual d’El misterioso caso de Houdini i la habitación cerrada; Café de las Artes Teatro (Cantàbria), amb El inolvidable viaje de Nana; i la companyia basca Macarena Recuerda Shepherd, que presentarà a Lleida el muntatge ¡Ay! ¡Ya!.

Des de l’estranger, la fira ja ha fitxat la companyia canadenca Magali Chouinard, que estrenarà a Espanya Nomad soul, surrealisme i poesia visual. Des de França arribarà Olivier de Sagazan amb una obra inèdita, Trasfiguration. La companyia belga Pikz Palace també vindrà per primera vegada amb Boucherie Bacul i des del Regne Unit la companyia Whalley Range All Stars estrenarà a la Península la seua ciutat particular, Ye gods.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?