Garriga acompanyarà l'equip d''Alcarràs' als Premis de Cinema Europeus a Reykjavík

ACN
Publicat: 
08-12-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Garriga acompanyarà l'equip d''Alcarràs' als Premis de Cinema Europeus a Reykjavík

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, acompanyarà l'equip d''Alcarràs' als Premis de Cinema Europeus, que se celebren aquest cap de setmana a Reykjavík. 'Alcarràs', de Carla Simón, és una de les cinc pel·lícules nominades a millor títol europeu de l'any en la 35ena edició d'aquest certamen, organitzat per l'Acadèmia del Cinema Europeu. La cerimònia de lliurament del guardó tindrà lloc dissabte. A més de Garriga, hi assistirà el director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC); Edgar Garcia, i el director de l'Àrea de l'Audiovisual, Francisco Vargas. El Departament de Cultura ha defensat en un comunicat que la seva participació en la cerimònia s'emmarca en les accions e suport al cinema català.

'Alcarràs' és també la representant espanyola als Oscars de l'Acadèmia de Cinema nord-americana en la categoria de millor pel·lícula internacional i opta a onze estatuetes als Goya de l'Acadèmia de Cinema espanyol.

En les darreres edicions dels Premis de Cinema Europeus han estat nominades diverses coproduccions catalanes com 'El ventre del Mar' d'Agustí Vilaronga, 'Josep' d'Aurel i 'Suc de Síndria' d'Irene Moray.

Comparteix

També t'interessarà