Grans Records, el paradís del vinil i la cervesa artesana

LLEIDACOM/ Griselda Mas i Amaia Rodrigo Arcay
27-04-2017
  • Grans Records, el paradís del vinil i la cervesa artesana
  • Grans Records, el paradís del vinil i la cervesa artesana

Al final de l'Eix Comercial, més enllà de l'avinguda Catalunya, hem sentit el so fort d'un piano. Ens ha picat la curiositat i hem descobert un racó petit, acollidor i alternatiu. Estem parlant del Grans Records, una botiga de vinils i cerveseria alhora que es troba al carrer Alcalde Costa 11 i que regenta en Domènech i els seus amics més propers. Grans, petits, gent de tot tipus, i inclús els nostres amics peluts tenen l'entrada assegurada en un local que a primer cop d'ull sembla una botiga de música però, conforme hi entres, vas descobrint els tres escenaris en què es divideix el negoci.

El Domènech era l'amo d'una botiga de discos al carrer La Palma i, tal i com ens explica el seu company Dani: "La botiga se li quedava petita i li vaig donar idees per a muntar un lloc on vendre vinils i beure cervesa artesana alhora. Ell ho va veure factible, ens hi vam posar a tope i... aquí estem". I és que a meitats de desembre, Grans Records farà un any de la seva inauguració.

Més enllà dels vinils

Si els vinils, pegats, xapes i samarretes de grups de punk espanyol, rock i metal americans són els protagonistes del primer estadi, el següent pas et du a la cerveseria, on hi veuràs tot tipus de cerveses artesanals locals, catalanes i d'exportació. Tots aquests elements estan acompanyats d'una il·luminació tènua, ambient tranquil i decoració feta pels propis treballadors, aprofitant objectes de mercats de segona mà i de l'antiga botiga del Domènec o, inclús, materials que hi havia abans de crear-hi el local. Com a bons amants de la cervesa artesana local, els nois ofereixen cates, un dijous al mes a les 20:30h, a un preu molt assequible i acompanyades de pica-pica. Això sí, estigues atent perquè les places són limitades degut a l'aforament! La música en directe també és un dels punts forts de Grans Records amb actuacions de grups com Constantine de Chicago, la banda local The Chains Smokers Band, la recent festa Record Store Day 2017, celebrada el passat dissabte 22 d'abril, o el mateix Dia de Sant Jordi, on tot el carrer Alcalde Costa es va posar a ballar a ritme de Pixie Dixie i Ponent Roots.

L'última part del local és la terrasseta, acollidora i decorada amb llums penjants, una caseta per a jugar-hi els petits i al mur del final, podem veure un graffiti fet per l'amic i amo de The Barrio Tattoo. A més, van contactar amb l'Associació ASPID i tenen la terrasseta adaptada per a aquelles persones amb problemes de mobilitat.

Vinga som-hi! Amants de la música punk, rock i metal. Amants de la cervesa, sobretot l'artesana. Amants de les noves experències... deixeu-vos convèncer pel Dani, que ens diu: "La cervesa artesana és un producte de molt bona qualitat, n'hi ha de molts tipus: de fortes, de suaus, sense gluten... Crec que qualsevol que en provi, trobarà una que li agradi". Ah! i amants de les cabelleres llargues...

Aquest és el vostre racó!

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta