Guissona tanca la plaça Bisbe Benlloch fins al setembre

REDACCIÓ
16-08-2022
  • Guissona tanca la plaça Bisbe Benlloch fins al setembre
    Peu de foto: 
    Isidre Blanc

Guissona, treballa des del 2019 en l’elaboració i desplegament del Pla Estratègic de Comerç i Activitats en Planta Baixa 2020-2025 i en la constitució d’un Consell de Comerç.

A més, des de l'Ajuntament també es vol donar resposta al repte de la mobilitat, per tal de reduir la mobilitat motoritzada i promocionar la mobilitat activa, alhora que es recupera espai públic per als vianants i altres usos.

En aquest àmbit han desplegat diferents accions amb actuacions de transformació urbana:

Noves zones d’aparcament al casc antic de Guissona. Concretament s’han creat uns 130 nous llocs d’aparcament pels ravals, pacificacions de zones, nous projectes (carrils bici, direccions de carrers, aparcaments, etc.).

El tancament de la circulació de vehicles a la Plaça Bisbe Benlloch, la qual romandrà tancada tots els dissabtes i diumenges del mes d’agost i els primers del mes de setembre fins acabada la Festa Major. Concretament, els dies 13, 14, 20, 21, 27, 28 d’agost i 3, 4, 10 i 11 de setembre del 2022. Aquests dissabtes i diumenges es posarà un servei de terrassa a la plaça per part del bar Centre i del pub Gatzara.

Per tal de poder donar resposta a la necessitat de zones d’aparcament per a la compra a l’eix comercial, s'ha establert un acord amb Caixa Guissona i bonÀrea per poder disposar de les seves places d’aparcament aquests dies indicats, concretament de les 8.00h. a les 21.00h.

També durant aquests dies, es farà una neteja integral dels carrers del casc antic i veïnal amb una màquina destinada a aquest objectiu.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?