Hasel atribueix l'ampliació de la seva condemna al descens de les protestes al carrer

ACN
Publicat: 
13-04-2021
Actualitzat: 13-04-2021 13:53
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Hasel atribueix l'ampliació de la seva condemna al descens de les protestes al carrer
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu: Foto Miquel de Santiago

Pablo Hasel ha emès un comunicat a les xarxes a través de la seva plataforma de suport on apunta que el descens de les protestes al carrer contra el seu cas ha estat aprofitat per l'Audiència Nacional per sumar 16 mesos més de presó a la seva condemna. Es deuen al fet de no haver pagat la multa de prop de 30.000 euros per les injúries a la corona i als cossos policials. El raper ha avisat que recorreran aquesta sentència, ja ferma, a Estrasburg i mentre no hi arribi, aposta per continuar "batallant" als carrers. Hasel també diu que ja s'han posat en contacte amb ell per si vol "cedir" a canvi de permisos i ha reiterat que no té previst penedir-se per beneficiar-se d'una revisió de conducta.

En un comunicat escrit el passat 9 d'abril, Pablo Hasel assegura que a diferència del que expliquen el mitjans "mercenaris" només està empresonat per delictes d'expressió i que encara està esperant altres recursos de condemnes i judicis en un "constant assetjament repressiu".

El raper diu que continuarà "fort" i recordant que és un pres polític de la llarga llista que acumula l'estat espanyol i torna a recordar que si no es passa a l'acció no hi haurà una sortida al seu cas.
 

Comparteix

També t'interessarà