Hermanos Lobo presenta nou disc al Cafè del Teatre

REDACCIÓ
27-06-2018
  • Hermanos Lobo presenta nou disc al Cafè del Teatre

El grup lleidatà de rock Hermanos Lobo presentarà el seu nou disc, El viaje sin regreso, dissabte vinent, 30 de juny, al Cafè del Teatre de l’Escorxador, en un concert que està previst que comenci a partir de les 22.30 h (10 €/8 €). L’àlbum inclou nou temes en què els seguidors del grup podran comprovar que continuen la línia del primer EP homònim de la banda.

Les cançons aborden temes com la vida, el sentit de l’existència o la necessitat de trobar el mateix camí, amb la naturalesa com a punt d’unió d’un àlbum en el qual destaquen títols com Maleza, Perseguiendo las Huellas, El Viaje o Regreso.El disc va ser gravat el mes de maig passat als Nomad Studio, l’equipament ubicat a Lleida i especialitzat en música rock i heavy.

Els assistents al concert que ho desitgin podran adquirir al mateix Cafè del Teatre el disc, la portada del qual ha estat pintada i elaborada per Israel Rodríguez. A part d’estrenar àlbum, la banda té també un nou membre: Andrei N. Ioancea és el nou guitarrista, que s’uneix al grup per donar “força rítmica i més solidesa a un directe cada vegada més sòlid i potent”. La resta són Alberto Lobo (veu i guitarra rítmica), Arnau el Mapache (guitarra solista i cors), Fran el Zorro (baix i cors) i Jose Marqués de Sarries (percussió i cors).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'anomenat 'pin parental'?

Carregant...
Load next