HLA Perpetuo Socorro millora la seva classificació de ‘QualityHealthcare’

REDACCIÓ
29-11-2019
  • HLA Perpetuo Socorro millora la seva classificació de ‘QualityHealthcare’
  • HLA Perpetuo Socorro millora la seva classificació de ‘QualityHealthcare’

HLA Perpetuo Socorro ha obtingut la seva primera estrella en l'acreditació ‘QualityHealthcare’ (QH) que atorga l'Institut per al Desenvolupament i Integració de la Sanitat (IDIS), un reconeixement que evidencia el compromís del centre per situar al pacient en el centre del sistema de gestió. L'acreditació QH ofereix un sistema únic per a reconèixer l'excel·lència en qualitat assistencial de les organitzacions sanitàries. El segell s'atorga a institucions que implementen un sistema de qualitat progressiu i continuat en el temps,que han obtingut les certificacions necessàries per a aportar les màximes garanties als seus processos.

El Dr. Javier Sanuy, director gerent de l'hospital, ha comentat referent a la millora de l'acreditació que “és un orgull per a tot el personal de l'hospital ja que representa perfectament la nostra aposta per la qualitat i per l'excel·lència, un camí difícil i laboriós però que a la llarga ofereix els seus fruits”.

Altres centres del Grup HLA ja compten amb el reconeixement QH

L'acreditació ‘QualityHealthcare’ reconeix la qualitat assistencial dels centres i disposa d'un sistema d'identificació progressiu des del nivell d'accés (segell QH) fins al màxim de nivell acreditable (segell QH + 3 estrelles). A més de HLA Perpeto Socorro, altres centres HLA ja compten amb aquest reconeixement pels seus resultats en termes de qualitat. El HLA Universitari Moncloa (Madrid) va aconseguir l'any passat la màxima categoria acreditable, QH + 3 estrelles; HLA La Vega (Múrcia) compta amb dues estrelles; i els hospitals HLA L'Àngel (Màlaga), Mediterrani (Almeria) i Inmaculada (Granada) que compten amb el QH + 1 estrella. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?