Homenatge als cinc bombers morts a Horta el 2009

REDACCIÓ
22-07-2018
  • Homenatge als cinc bombers morts a Horta el 2009

Els Bombers de la Generalitat van homenatjar ahir els cinc membres lleidatans del cos que van morir a l’incendi d’Horta de Sant Joan i del qual ahir es complien nou anys. Van dipositar flors a la pedra en la qual hi ha la placa que recorda la tragèdia al parc de Lleida i al monument que es va alçar al massís dels Ports.

A l’incendi van morir David Duaigües, Jordi Moré, Ramon Espinet, Jaume Arpa i Pau Costa, bombers lleidatans del Grup d’Actuacions Forestals (GRAF), que van perdre la vida al quedar atrapats per les flames a l’incendi que havia començat un dia abans. Només va sobreviure Josep Pallàs. Nou anys més tard, la causa judicial contra els dos homes que estan acusats de la provocació de l’incendi continua paralitzada.

Actualment, tan sols la Generalitat i la Fiscalia estan personades en aquesta causa com a acusacions, ja que que les famílies de les víctimes es van retirar fa quatre anys del procés al ser indemnitzades de forma conjunta amb més d’un milió d’euros per part de la Generalitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...