Homenatge a Màrius Torres en el 77è aniversari de la seva mort

REDACCIÓ
30-12-2019
  • Homenatge a Màrius Torres en el 77è aniversari de la seva mort

Una ofrena floral i la lectura de poemes escollits pels mateixos participants han estat l’eix central de l’homenatge a Màrius Torres en el 77è aniversari de la seva mort. Un acte que ha tingut lloc, aquest diumenge davant del monument dedicat al poeta en el parc del Canyeret, al qual ha assistit la tinenta d’alcalde Montse Pifarré, en representació de l’Ajuntament de Lleida.

La introducció de l’acte ha estat cura de Meritxell Guimet, mentre Pepa Bosch s’ha encarregat de presentar la vintena de ciutadans que han volgut participar en la lectura dels poemes, que s’ha anat alternant amb petites interpretacions musicals. La darrera lectura ha estat la del poeta Jordi Pàmias, que n’ha dedicat un de propi a Màrius Torres.

El president de l’Ateneu Popular de Ponent, Miquel Àngel Soriano Montagut, entitat organitzadora de l’acte ha acomiadat la trobada i ha agraït la participació dels assistents, després que aquests han dipositat els rams de flors i han escampat pètals de flors davant el monument del poeta.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta