ℹ️ Així serà el Carnaval 2023 a Mollerussa

REDACCIÓ
Publicat: 
01-02-2023
Actualitzat: 01-02-2023 2:01
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ℹ️ Així serà el Carnaval 2023 a Mollerussa
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Ajuntament de Mollerussa)

Mollerussa celebrarà el pròxim dia 18 de febrer la festa de Carnaval amb una rua pels carrers del centre i l’avinguda del Canal i recuperant el sopar popular a base de cassola de tros al Pavelló Pla d’Urgell, seguit d’una sessió de ball a càrrec del grup Versión Imposible i del DJ Keko. Les persones que vulguin participar en el sopar poden inscriure’s presencialment a l’Ajuntament fins al 16 de febrer abonant el corresponent import del sopar que serà de 16 euros, tot i que també hi ha la possibilitat de reservar cadira i portar el sopar de fora.

Pel que fa a la rua, recorrerà el mateix itinerari de les tres darreres edicions amb una versió més curta pensada per a les carrosses promogudes per centres escolars i una altra de més llarga per l’avinguda del Canal. Així, les carrosses i comparses participants sortiran a les 5 de la tarda del Pavelló del 125è aniversari, seguiran pel carrer de Ferran Puig i trencaran cap al carrer d’Arbeca fins a arribar a l’avinguda del Canal. Un cop allí, les carrosses que facin el recorregut curt tornaran al punt d’origen mentre que la resta arribaran fins a la rotonda del tractor i enfilaran de nou l’avinguda del Canal fins a la rotonda del camí d’Arbeca per després resseguir el camí per l’altra banda de l’avinguda fins al Pavelló del 125è aniversari.

Cervera reactiva la festa de Carnaval d'enguany amb noves activitats
Peu de foto: 
Ajuntament de Cervera

Tot just acabada la rua, en aquest pavelló tindrà lloc la festa pels infants amb animació a càrrec del grup En Gil & Ratataplam i servei de barra de la mà de l’Agrupament Escolta Cal Met. També es farà el repartiment de coca i xocolata, amb la col·laboració dels Diables de Mollerussa.

Igualment es torna a convocar per sisena vegada el concurs de carrosses i comparses, que tindrà un jurat independent del qual formaran part representants d’entitats del municipi i professionals del disseny els quals donaran a conèixer el seu veredicte després de l’espectacle infantil.  L’originalitat de la disfressa, la dificultat i treball en la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa seran els elements a valorar en les tres categories establertes, cada una de les quals tindrà dos premis: un de 150 euros i un altre de 50. La inscripció es pot formalitzar fins el 16 de febrer a través d’un formulari amb codi QR que es trobarà a la web municipal.

Comparteix

També t'interessarà