ℹ️ Talls i recomanacions de trànsit a Lleida per la desfilada de Sant Antoni Abat

REDACCIÓ
Publicat: 
18-01-2023
Actualitzat: 18-01-2023 14:38
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ℹ️ Talls i recomanacions de trànsit a Lleida per la desfilada de Sant Antoni Abat

Lleida celebra un any més una de les seves tradicions més arrelades, la Festivitat de Sant Antoni Abat. Amb motiu d’aquesta efemèride i de la tradicional desfilada de carrosses, el proper dissabte 21 de gener entre les 10 i les 13.30 hores es produiran restriccions de trànsit en diversos carrers de la ciutat (consulta aquí el mapa del recorregut).

El recorregut de les carrosses, carros i cavalleries s’iniciarà a la carretera N-230- Cooperativa Agrícola Pràctica i després seguiran per Alcalde Porqueres, Corts Catalanes, Princep de Viana, Sant Ruf, Anselm Clavé, Rambla de Ferran, Francesc Macià, Av. Blondel, Av. Catalunya, Rambla d’Aragó i Av. Balmes- Creu dels Tres Tombs on finalitzarà.

La comitiva de carrosses es formarà a l’interior del recinte de la cooperativa. Un cop formada, iniciarà una marxa lenta per l’itinerari descrit fins arribar a l’Avinguda de Blondel, on s’aturarà i esperarà la sortida de la celebració religiosa que tindrà lloc a l’església de la Sang.

Un cop finalitzada la benedicció, la rua tornarà a iniciar el recorregut amb marxa lenta fins a la Creu dels Tres Tombs, on es faran les tres voltes al monument. Seguidament, el recorregut es donarà per finalitzat i tots els participants retornaran al seu lloc d’origen.

Talls de trànsit previstos

Es donarà preferència de pas a la comitiva de carrosses en tot el trajecte planificat. Això comportarà talls de trànsit breus i puntuals en els diversos punts de l’itinerari. De 10.15 a 11.00 h (Alc. Porqueres a Av. Blondel) 

Es tallarà el trànsit a l’Av. De Blondel d’11 a 12 h fins a la finalització de les benediccions. (tram entre Saracibar i Av. Catalunya) (Taxis a l’Av. De Madrid) 

Si l’acte transcorre en l’horari previst, al voltant de les 12.00 hores es tallarà el trànsit al carrer Balmes, la Rambla d’Aragó i Avinguda Catalunya entre la plaça Ricard Vinyes i plaça d’Espanya per garantir l’arribada, la realització dels tres tombs i la sortida de tota la comitiva del carrer Balmes. 

La previsió per normalitzar el trànsit als darrers carrer s afectats serà al voltant de les 13.30 hores. 

Recomanacions 

No es podrà circular amb vehicle particular per l’eix central de la ciutat, format per carrers Avinguda de Balmes, Rambla d’Aragó i Avinguda de Catalunya entre les 12 i les 13.30 hores. Una bona alternativa per realitzar el trajecte entre la zona Alta i el centre de la ciutat en aquesta franja horària, és circular pel passeig de Ronda, Av. Princep de Viana i el carrer Anselm Claver. 

Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de la Cavalcada no es desviaran, excepte els que circulen per Rambla d’Aragó i Balmes entre les 12.00 i les 13.30 hores. 

Es recomana atendre les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana en els punts dels desviaments.

Comparteix

També t'interessarà