ℹ️ Talls i recomanacions de trànsit a Lleida per la Processó del Sant Enterrament

REDACCIÓ
Publicat: 
04-04-2023
Actualitzat: 06-04-2023 14:17
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ℹ️ Talls i recomanacions de trànsit a Lleida per la Processó del Sant Enterrament
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida vetllarà pel bon funcionament del trànsit durant la processó del Sant Enterrament, que tindrà lloc aquest divendres 7 d'abril a la nit. Els agents del cos de policia local regularan la circulació per minimitzar l’afectació durant l’esdeveniment per garantir la seguretat de tots els participants.

La processó s’iniciarà a les 21 hores i finalitzarà a les 00 hores aproximadament. A més, a les 17.30 hores tindrà lloc l’exhibició dels armats. L’itinerari serà Avinguda Blondel, Avinguda Catalunya, Carrer Lluís Companys, Unió, Templers, Acadèmia, República Paraguai, Alcalde Costa, Avinguda Catalunya, Avinguda Blondel, Vila de Foix i carrer Sant Antoni.

Queda prohibit estacionar a la zona del recorregut des de les 09 h fins la finalització de l’acte

Desviaments de trànsit previstos

Es tallarà puntualment el trànsit, mentre els Armats facin el recorregut, a la Pl. Espanya, Lluís Companys (tall puntual des de Passeig de Ronda), c/ Unió, c/ Templers, c/ Acadèmia, c/ República del Paraguai, c/ Alcalde Costa, Av. Catalunya i Av. Blondel. Aquest recorregut durarà fins les 18.30 h aproximadament.

Sobre les 19 hores es procedirà a efectuar el tall de trànsit anterior de forma continuada fins que acabi la processó sobre les 00 hores. A més, quedarà tallada la circulació a Balmes i la Rambla d’Aragó en aquest horari des de la Pl. Ricard Vinyes i Lluís Companys. Es permetrà el trànsit transversal en aquest carrers per la circulació dels veïns, hospitals, etcètera.

Els conductors que per necessitat hagin d’accedir a la zona de Balmes ho podran fer pels carrers Camp de Mart i Vallcalent. Els conductors que necessitin accedir a la Rambla d’Aragó ho podran fer per Pius XII- Bisbe Ruano, Ramon i Cajal, Canonge Brugulat. Els conductors que vulguin accedir a Lluís Companys ho podran fer pel C/ Roca Labrador però no podran accedir a la zona per on passa l’acte.

Recomanacions

Es recomana estacionar els vehicles de forma correcta amb anterioritat a l’acte i accediu caminant a la zona del recorregut de la processó. No serà possible accedir amb vehicle a la zona del recorregut de la processó mentre aquesta estigui passant.
Les ambulàncies i vehicles d’urgència que hagin d’accedir a les clíniques Perpetuo Socorro i Montserrat ho podran fer seguint les instruccions dels agents de Guàrdia Urbana que estaran destinats a la zona.

Comparteix

També t'interessarà