Imputat per circular a 189 km/h per la C-14 a Ciutadilla

REDACCIÓ
05-08-2020
  • Imputat per circular a 189 km/h per la C-14 a Ciutadilla

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Ponent van denunciar penalment dilluns al matí un conductor de 49 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit després que fos sorprès circulant a 189 quilòmetres per hora per la C-14 a Ciutadilla, en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h.

L’infractor és un veí de Guissona de 49 anys i nacionalitat espanyola que haurà de comparèixer demà davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

La infracció va ser captada cap a les 11.00 hores de dilluns durant un control preventiu en el quilòmetre 60 de la C-14, dins del terme municipal de Ciutadilla, en un tram on habitualment es detecten excessos de velocitat.

Val a recordar que Trànsit coordina aquesta setmana una campanya d’intensificació de controls de velocitat en què participen els Mossos i policies locals. L’objectiu és reduir la sinistralitat per excés de velocitat, “un dels principals factors” en accidents. El 2019, la velocitat excessiva va ser l’11,6% dels factors que van causar accidents.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta