Inauguració de la desena edició del Garrigues Guitar Festival

REDACCIÓ
03-07-2021
  • Inauguració de la desena edició del Garrigues Guitar Festival

Les Borges Blanques acollirà aquest cap de setmana el concert que inaugura la desena edició del Garrigues Guitar Festival ‘Memorial Emili Pujol’, la trobada internacional d'instruments de corda polsada de les Garrigues que serveix per donar a conèixer artistes del panorama musical actual a la vegada que es recupera i es difon la figura i el treball musicològic realitzat pel mestre pedagog Emili Pujol al llarg de la seva vida.

El concert, que tindrà lloc avui dissabte, 3 de juliol, serà a càrrec de la cantant i arpista suïssa Mia Ramer, d’origen danès, i el guitarrista català Josep-Manel Vega, que presentaran el seu darrer treball discogràfic,  ‘Paisatge Inacabat’, un espectacle fresc i suggeridor ple de dolçor i bellesa amb composicions pròpies i improvisacions inspiradores, que és fruit d’un profund procés de transformació personal, que ara ambdós artistes comparteixen.

Mia Ramer i Josep-Manel Vega portaran el seu directe a la capital de les Garrigues aquest dissabte a partir de les 20 hores. El concert tindrà lloc a l’aparcament de vehicles de l’Ajuntament de les Borges Blanques, i malgrat que es tracta d’una activitat completament gratuïta, caldrà reservar l’entrada prèviament a través del web de cultura del consistori, culturaborgesblanques.cat.

Torna el Garrigues Guitar Festival

Enguany el Garrigues Guitar Festival torna amb més força que mai per celebrar els seus deu anys als escenaris i a les places dels diferents municipis de les Garrigues. Durant els mesos de juliol i agost, els concerts s'aniran succeint amb propostes als diferents municipis de la comarca. El pròxim concert tindrà lloc a Torrebesses, aquest divendres, 9 de juliol, i serà a càrrec del virtuós guitarrista rus Sergey Perelekhov.

A més a més, el certamen musical es complementa enguany amb una exposició a càrrec de Ramón Llanes que mostra la trajectòria humana i artística del mestre Pujol i que incideix especialment en els seus vessants com a intèrpret, compositor, musicòleg i pedagog.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?