Inaugurada la temporada de bany a les piscines municipals de Lleida

REDACCIÓ
18-06-2022
  • Inaugurada la temporada de bany a les piscines municipals de Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor d’Esports, Ignasi Amor, han visitat aquest divendres els darrers treballs d’adequació que s’estan realitzant a les piscines municipals de la ciutat, que avui inicien la temporada d’estiu 2022.

La temporada de bany a les piscines municipals, que s’allargarà fins al 4 de setembre, comporta diverses novetats destacables, entre elles l’eliminació de les franges horàries, que es van establir amb motiu de la Covid-19, i el retorn a l’aforament de l’any 2019, que és de 400 persones al recinte. També es podrà tornar a fer ús dels vestidors col·lectius i hi haurà servei de bar segons licitació de cada equipament. Les piscines que obren temporada aquest dissabte són les dels barris de Cappont, Balàfia, Pardinyes, Bordeta, Secà i Magraners i l’horari serà d’11 del matí a 19.30 hores de la tarda de forma ininterrompuda.

El paer en cap, Miquel Pueyo, s’ha mostrat satisfet per la tornada a la normalitat en la gestió de les piscines municipals.

Reserva i compra d’entrades i preus de la temporada 2022

La reserva i venda d’entrades s’ha de fer a través de la pàgina web https://piscines.paeria.cat, on s’obtindrà un codi QR. La finalitat d’aquesta eina és, principalment, evitar les cues i aglomeracions als accessos de cada piscina i reduir el contacte recepcionistes/ banyistes que implica el cobrament d’entrades.

Cal destacar que les persones majors de 65 anys i els jubilats tenen l’entrada gratuïta i no han de fer reserva prèvia -no han d’obtenir QR. Només s’han d’adreçar a la taquilla de la piscina i se’ls donarà accés amb el QR habilitat a tal efecte.

Pels ciutadans que no disposin de mitjans electrònics o desitgin rebre assistència personalitzada en la compra d’entrades, s’ha habilitat l’oficina del Servei d’Esports de la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports, ubicada a l’Avinguda Tortosa, 2. Edifici Mercolleida, com a punt d’assessorament i també per a pagament en efectiu. L’horari d’atenció al públic és, de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores.

El preu de l’entrada a les piscines municipals, segons les ordenances fiscals i preus públics de l’any 2022, és de 3,40 euros/dia. L’abonament de 5 entrades té un preu de 10,40 euros; el de 10 entrades, 18,40 euros, i el de 20 entrades, 29,30 euros. També hi ha un abonament de temporada per un preu de 66,60 euros i entrades a preus reduïts adreçades a entitats esportives, culturals, educatives i de salut, entre d’altres. Els infants menors de 3 anys també tenen entrada gratuïta.

Cal destacar la prohibició d’entrada a les piscines municipals en horari de bany lliure als menors de 14 anys si no van acompanyats d’una persona major de 18 anys.  

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta