Inaugurada a Lleida l'exposició 'Contra les regles: persones LGTBIQ+ a l'esport'

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
13-03-2024
Actualitzat: 13-03-2024 10:21
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Inaugurada a Lleida l'exposició 'Contra les regles: persones LGTBIQ+ a l'esport'
    Peu de foto: 
    Institut d’Estudis Ilerdencs

L’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) ha inaugurat l’exposició ‘Contra les regles: persones LGTBIQ+ a l’esport’ a l’Espai iX, que es podrà visitar fins al 24 de març. La mostra, comissionada pel club esportiu LGBTIQ+ Panteres Grogues, s’ha inaugurat amb la col·laboració del Servei d’Atenció Integral al col·lectiu LGBTIQ+ de la Regidoria d’Igualtat de la Paeria.

‘Contra les regles: persones LGTBIQ+ a l’esport’ consta de 40 plafons que desafien els tabús i pretenen prevenir la discriminació en l’àmbit esportiu. La mostra inclou imatges inspiradores de figures com Justin Fashanu, el primer futbolista professional a sortir de l’armari públicament, així com altres esportistes com Mapi León, Javier Raya, Vanesa Caballero i Víctor Gutiérrez.

L’exposició s’ha presentat coincidint amb el llançament del Catalunya Pàdel Tour LGTBIQ+ 2024 a Lleida, un esdeveniment esportiu organitzat per Panteres Grogues i altres entitats, que tindrà lloc el proper dissabte 16 de març a les instal·lacions del Pàdel Indoor Lleida. Així, Lleida es converteix en escenari d’activitats tant culturals com esportives en favor de la diversitat i la inclusió.

Comparteix

També t'interessarà