INEFC Lleida i el CEEILleida col·laboren per impulsar l'innovació en el sector de l’esport

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
07-03-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • INEFC Lleida i el CEEILleida col·laboren per impulsar l'innovació en el sector de l’esport
    Peu de foto: 
    Diputació de Lleida

L'objectiu consisteix en desenvolupar i promoure models de negoci innovadors en l'àmbit de l'esport que generin riquesa, ocupació i innovació. Això es durà a terme integrant l'expertesa dels professionals, tant de l'INEFC Lleida com del CEEILleida


Avui s'ha signat un acord de col·laboració per establir el programa INEFC Lleida Emprèn. Aquest projecte té com a finalitat proporcionar assessorament als estudiants i exestudiants de l'INEFC Lleida (centre adscrit a la UdL) sobre com impulsar les seves idees de negoci centrades en l'àmbit de l'esport. La signatura d'aquest acord ha tingut lloc al viver del CEEILleida.

Aquest conveni busca donar suport als estudiants de doctorat i als estudiants de l'INEFC Lleida per fomentar noves oportunitats professionals basades en la creació d'empreses innovadores en l'àmbit de l'esport, amb l'objectiu de generar riquesa, ocupació i innovació. Aquest propòsit es persegueix mitjançant la integració de l'expertesa dels tècnics de l'INEFC Lleida i del CEEILleida.

En la signatura, han participat el diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i president del Consell Directiu del CEEILleida, Jordi Verdú, i el director de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), Eduard Inglés.

El programa INEFC Lleida Emprèn inclou xerrades amb exemples pràctics d'empreses innovadores en el sector esportiu, així com entrevistes personals per assessorar els estudiants amb aspiracions empresarials. Per a aquesta iniciativa, s'ha habilitat el mòdul 2.7, una àrea de prop de 100 metres quadrats al CEEILleida, com a espai de treball col·laboratiu. Aquesta zona proporcionarà als alumnes i doctorands un lloc on preparar les seves idees de negoci en les primeres fases fundacionals, amb assessorament directe i personalitzat en tot el procés d'inici de la idea.

Comparteix

També t'interessarà