Inicien les obres d'ampliació de la vorera al carrer Vallcalent de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
13-06-2023
Actualitzat: 13-06-2023 9:35
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Inicien les obres d'ampliació de la vorera al carrer Vallcalent de Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida
  • Inicien les obres d'ampliació de la vorera al carrer Vallcalent de Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida inicia les obres de remodelació del carrer Vallcalent, incloses dins del projecte d’implantació d’una zona de baixes emissions i pel canvi de model de ciutat.

L’actuació se centra en el tram situat entre el carrer Bisbe Ruano i la plaça Pau Casals, concretament a la vorera corresponent als nombres parells. Actualment aquesta vorera es va estretint, passant d’una amplada de 3,60 metres en un extrem a 1,25 a l’altura de Pau Casals. Amb les obres, es mantindrà l’amplada inicial de 3,60 m a Bisbe Ruano i s’ampliarà fins a 3,10 m la resta, reduint l’amplada de la calçada.

L’obra abasta una superfície de 450,3 metres quadrats i té com a objectiu millorar l’accessibilitat dels itineraris per a vianants i contribuir a la pacificació del trànsit. Els treballs aniran a càrrec de l’empresa Turolense Leridana de Construccions SL, per un import de 118.443.12 euros (IVA inclòs) i tenen un termini d’execució de quatre mesos.

Amb aquesta actuació també s’aprofitarà per substituir la xarxa d’aigua potable i el mobiliari urbà i construir una nova xarxa de telecomunicacions i d’enllumenat, incloent-hi 4 nous punts de llum. A més, s’hi plantaran 13 arbres nous en un tram de carrer que ara no en disposa.

Comparteix

També t'interessarà