Inicien les obres de renovació del ferm en els accessos a l'A-2 variant de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
21-09-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Inicien les obres de renovació del ferm en els accessos a l'A-2 variant de Lleida

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha iniciat les obres de renovació del ferm en els ramals d’accés a l’A-2, variant de Lleida, després que els tècnics finalitzessin el passat 7 de setembre el gruix de les obres de rehabilitació en un tram de 15 quilòmetres de l’A-2, variant de Lleida, entre els punts quilomètrics 460 i 475, amb un pressupost de 7,6 milions d’euros.

Els tècnics han iniciat avui les obres en els dos ramals d’accés a l’A-2 del semi enllaç dels Alamús, sortida 470, així com en un tram de la connexió entre l’A-2 i la LL-11. Aquestes obres, degudament senyalitzades, tenen un període d’execució d’aproximadament una setmana.

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, acompanyat pel Cap de la Unitat de Carreteres de l’Estat a Lleida, Juan Antonio Romero, han visitat aquest matí les obres en aquest accés, un dels quatre on, segons les previsions, el MITMA preveu treballar d’aquí a finals d’any. Es tracta dels accessos d’Albesa (sortida 463), Corbins (sortida 465), Balaguer (467) i el dels Alamús, a la sortida 470 on s’està treballant.

Segons aquestes previsions, el MITMA executaria el proper any les obres de renovació del ferm en els accessos de Torrefarrera (sortida 462) i en el dels Alamús (sortida 474, sentit Barcelona), així com la darrera capa de paviment en els 15 quilòmetres inclosos en el projecte de millora.

En el decurs de la visita, el subdelegat del Govern ha volgut destacar “el compromís del MITMA amb les Terres de Lleida ja que va accedir a avançar el començament de la darrera fase de les obres, inicialment previst al 2022, conscient de la importància del projecte al tractar-se de la via de comunicació amb més trànsit de tota la província, vital en els desplaçaments diaris de milers d’usuaris i vital per al teixit industrial i agroalimentari de Lleida”.

José Crespín ha assenyalat, en aquest sentit, que aquest avançament en les obres “també ha comportat un avançament en aquest conjunt d’obres menors dins del projecte que també són necessàries perquè completen la millora que s’hi està duent a terme però que no generen el trasbals i les retencions que es produeixen quan es treballa en vies principals amb un volum de trànsit important com és el de les calçades de l’autovia”.

Comparteix

També t'interessarà