Inlingua Lleida adapta les seves activitats d’estiu a les noves exigències sanitàries

REDACCIÓ
11-06-2020
  • Inlingua Lleida adapta les seves activitats d’estiu a les noves exigències sanitàries

Com cada vegada que arriba el mes de juny, Inlingua Lleida activa la seva programació d’activitats d’estiu, però, enguany, ho fa adaptant-les a les noves exigències sanitàries i ampliant el ventall de possibilitats amb noves propostes de cursos i activitats online amb professor en directe. Així, i com l’estiu passat, el centre degà de Lleida pel que fa a l’ensenyament d’idiomes, ha obert ja els terminis d’inscripció per l’Estiu Jove, la proposta dirigida a infants des de 4 fins a 14 anys a la qual, durant quatre (de 9.00 h a 13.00 h) o sis hores (de 8.00 h a 14.00 h) diàries, es combinen l’ensenyament d’idiomes, la pràctica de la informàtica i les activitats lúdiques. De nou, i com cada any, es disposaran grups diferenciats per edats (de 3 a 8 i de 8 a 14 anys) i, com és preceptiu ara, es disposarà tot allò necessari per garantir la màxima seguretat sanitària dins del marc de la pandèmia:

“Per nosaltres, organitzar enguany el Estiu Jove ha estat tot un repte, però hem aconseguit l’equilibri entre una oferta atractiva i les garanties imprescindibles. Reservem per cada alumne l’espai suficient a aules àmplies i espaioses i complim tots els protocols establerts per les autoritats sanitàries i sense incrementar preus”, explica Charlotte Sorensen, directora d’InlinguaLleida.

La oferta tradicional d’activitats per l’estiu es complementa enguany però amb una novetat: la possibilitat de gaudir del mateix programa des de casa, a través de l’ordinador i connectats durant tot el matí amb docents especialitzats que oferiran formació i lleure online amb professor en directe i amb la mateixa qualitat que a les classes presencials:

“Tenim experiència, perquè durant aquests mesos hem continuat prestant els nostres serveis de formació de manera telemàtica amb classes online en directe amb professor. Ha funcionat molt bé i els alumnes i les seves famílies estan molt satisfets, per això optem ara per oferir també les nostres activitats d’estiu en format online”, explica la directora d’Inlingua Lleida. 

Preparació pels exàmens oficials de la Universitat de Cambridge i programes intensius d’anglès i francès

A banda, i també durant aquest mes de juny, Inlingua oferta els seus tradicionals cursos de preparació pels exàmens oficials de la Universitat de Cambridge, els quals estan previstos per aquest estiu i corresponen als nivells existents més demandats (B1Preliminary, B2First, C1 i C2Proficiency). Enguany, i com a conseqüència de la emergència sanitària encara en curs, les sessions preparatòries per les proves oficials s’imparteixen en format online, amb el mètode Inlingua i d’igual manera que, des de gairebé el principi del confinament, s’estan impartint les classes dels 139 grups d’Inlingua Lleida d'anglès, francès i alemany que s'impartien fins mitjans de març de manera presencial. Així, enguany, les classes de preparació pels exàmens oficials d’anglès es traslladen també fins el domicili dels nostres estudiants. També, aquest estiu, s’ofereixen programes intensius d’anglès i francès de dues hores diàries.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta