Isaac Martínez, o com aprofitar les oportunitats que et dona la vida

REDACCIÓ
05-07-2019
  • Isaac Martínez, o com aprofitar les oportunitats que et dona la vida

És ben conegut que l’esport i la bellesa van sovint de la mà. Una persona que fa exercici físic amb continuïtat, té un cos ben format, pot endinsar-se amb relativa facilitat en el món de la moda. A Lleida tenim nois i noies realment molt guapos i guapes. Avui us donarem a conèixer un noi ben eixerit, que segur que en sentireu a parlar a partir d’ara. Ens referim a l’Isaac Martínez, de 25 anys, natural d’Altafulla, però establert a Lleida des de fa 7 anys per motius acadèmics i laborals. Ha estat l’escollit per representar a Lleida (Mister International Lleida) a la gala de Mister International Spain que se celebra aquest dissabte a Villanueva de la Jara (Cuenca).

Aquest altafullenc de naixement però lleidatà d’adopció ha estudiat Fisioteràpia i Ciències de l’activitat física i l’esport a la UdL, i actualment treballa com a preparador físic al gimnàs Ekke. La seva gran passió és l’StreetWorkOut, un esport que consisteix a dur a terme diferents exercicis utilitzant el teu propi pes corporal en espais públics destinats a aquesta pràctica a l’aire lliure. Es defineix com un noi alegre, somiador, fanàtic de l’esport i dels reptes. El que ara se li presenta l’afronta amb molta il·lusió, ganes de fer un bon paper, però sent conscient que després de la gala de demà la seva vida serà més o menys la mateixa, però sense perdre l’esperança de que puguin sorgir noves oportunitats professionals.

Com arriba un noi tan atractiu a ser Mister Internacional Lleida? “La història és una mica curiosa, em van contactar a través d’Instagram i em van proposar si volia ser representant de Lleida a Mister Internacional Espanya 2019”, explica l’Isaac que confessa que al principi es pensava que era una broma d’un amic, però després ho va acceptar amb el suport de la família. Des de dilluns que aquest noi tan ben plantat ja es troba en aquesta localitat de Conca on durant aquests dies està fent juntament amb els altres candidats una sèrie de proves més físiques, i d’altres més de model com ‘posar’ amb banyador i desfilar amb vestits de gala o regionals. Tot i la competivitat existent per aconseguir un dels tres llocs per la final, el representant de les nostres terres creu que hi ha molt bona sintonia entre tots els 52 candidats, ha fet alguna amistat, tot un ambient idoni per deixar el pavelló ben alt.

El fet de participar a Miss International Spain representa una nova experiència per a aquest noi atractiu que espera aprendre molt d’aquest pas pel concurs. “Penso que em pot anar molt bé per adquirir més habilitats socials i comunicatives, que complementen l’après a la universitat, i també amb la pràctica esportiva, tant a la feina com amb l’StreetWorkOut.

Alguns dels participants en edicions anteriors, i en aquesta, són nois que com l’Isaac fan molt esport en el seu dia a dia. Ell ho té molt clar “tota persona que vol dedicar-se al món de la bellesa ha de cuidar-se, per tant, ha de fer un mínim d’activitat física”. També ens confessa que en el seu cas, l’esport ha sigut clau per a que ara formi part d’aquest concurs: “Tinc clar que si no hagués estat perquè sóc esportista, aquesta oportunitat mai hagués arribat”, afirma Martínez.

Les votacions

Dels 52 candidats que opten a ser Mister International Spain, només tres passaran a la final i aconseguiran un contracte publicitari, els altres hauran de buscar-se la vida. L’Isaac potser no té tanta experiència com els seus companys, però si alguna cosa queda clara parlant amb ell és que trenca els prejudicis, és un noi senzill, humil, treballador, amb uns valors que l’han portat fins aquí. Per poder ajudar a l’Isaac a que sigui el guanyador és molt fàcil. Hi ha tres proves obertes: Vot Mr Popularitat, Vot visualització vídeo presentació, i vot per ser ambaixador de de la revista Hoy Magazine. Als enllaços en cada prova cal fer like, comentaris o simplement visionar el vídeo. Ajudar a l’Isaac a arribar a la final és molt fàcil, això sí, cal donar-se pressa perquè avui és l’últim dia per votar. Demà dissabte, 6 de juliol, serà un dia especial per l’Isaac, per qui el sol fet de representar Lleida en un certamen nacional ja és tot un premi. Surt a la passarel·la i gaudeix, Isaac, tant si guanyes com no, el teu somriure no te’l traurà ningú.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta