IX Caminada Popular d'Aitona

REDACCIÓ
18-02-2020
  • IX Caminada Popular d'Aitona

Amb l'objectiu de donar a conèixer l'entorn paisatgístic del poble i fomentar la pràctica de l'esport, l'Ajuntament d'Aitona organitza la IX Caminada Popular, una activitat en benefici del Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran. El preu de les inscripcions és de 8€ si es fan amb antelació abans del 5 de març i de 10€ en cas que es realitzin el mateix dia de la caminada.

La sortida tindrà lloc a les 09.30 h des de davant de la plaça del Pavelló Poliesportiu, davant de l’Escola Bressol Municipal Els Tabollets.

Entre les diferents novetats que presenta enguany la caminada hi ha els tres nous itineraris, que s’han renovat per a millorar i diversificar l’experiència dels participants; la substitució de les ampolles d’aigua per garrafes d’aigua als punts d’avituallament per tal de preservar el medi ambient, fet que comportarà que cada participant hagi de dur un got/ampolla de casa; i l’entrega d’un entrepà de llonganissa a la brasa al finalitzar la caminada.

Els tres itineraris estaran degudament senyalitzats i comptaran amb diversos punts d'avituallament. Els itineraris són de dificultat baixa i mitjana i combinen espais forestals i camins rurals. Pel que fa a la distància, la ruta curta serà de 9'5 km, la ruta mitjana de 17 km, i la ruta llarga, de 21 km.

El tràmit d’inscripció es pot fer en línia, amb targeta de crèdit. El període d'inscripcions, a més, romandrà obert el mateix dia de la caminada, al punt de lliurament d'acreditacions, a partir de les 08.30 h. Les persones interessades també poden trucar a les oficines municipals d'Aitona (97 379 40 10) per a rebre més informació i fer la inscripció.

L'Ajuntament d'Aitona fa una crida a tots els veïns i veïnes del municipi a compartir aquesta jornada de lleure, esport i salut, tot gaudint del magnífic espectacle que ens regalen cada any durant el mes de març els camps d’arbres fruiters de la nostra terra. A més, com ja és habitual, els beneficis aniran destinats a l’ONG Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?