Joan Blau i Luis Robisco publiquen 'Mar elèctric'

REDACCIÓ
04-08-2020
  • Joan Blau i Luis Robisco publiquen 'Mar elèctric'

El cantautor de Balaguer Joan Blau al costat del guitarrista i productor de Caldes de Montbui Luis Robisco van publicar divendres passat el seu nou single, Mar elèctric. Tocada a veu i a guitarra, “l’obra té un estil senzill, en la línia dels concerts en directe que estic acostumat a fer, en els quals normalment estic sol amb la guitarra”, va explicar el cantautor.

Després de Bru, la cançó que Blau va publicar el juny passat al costat del pianista Xavier Monge, també de Balaguer, el cantautor segueix amb l’objectiu de fer una vegada al mes una nova composició en col·laboració amb artistes que ha anat coneixent durant la seua trajectòria com a cantautor. “És una manera de donar a conèixer les meues obres al mateix temps que treballo amb gent que sempre m’ha donat suport”, va remarcar Blau.

L’enregistrament de Mar elèctric es va dur a terme a Light Studio, l’estudi de Robisco a Caldes de Montbui, i ha estat masterizada per Paquito Escudero. Així mateix, l’artista Natalia Driabina és l’autora de la portada del single, que consisteix en una línia dibuixada entre unes mans que simbolitza un amor que pot colar-se ràpidament. L’obra està disponible a totes les plataformes i Blau ja treballa en les pròximes col·laboracions amb artistes com Edurne López o Maria Jacobs.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertada la nova limitació de les reunions socials a 6 persones?