Joan Sayós, nou subdirector de l’IRBLleida

REDACCIÓ
27-01-2022
  • Joan Sayós, nou subdirector de l’IRBLleida

El doctor Joan Sayós s’ha incorporat aquest mes de gener com a sotsdirector de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida).

Després d’obtenir el doctorat l’any 1995 per la Universitat de Barcelona, el nou sotsdirector va continuar la seva carrera investigadora en el Beth Israel Deaconess Medical Center, hospital afiliat a l'Harvard Medical School. Posteriorment, l’any 2001, va aconseguir un contracte Ramón y Cajal que li va permetre establir el seu propi grup de recerca. El 2007 va aconseguir un contracte Miguel Servet FIS i va traslladar-se a l'Institut de Recerca Vall d'Hebron (VHIR) de Barcelona, on va desenvolupar una carrera com investigador principal fins a l’any 2019. En els últims dos anys i mig, ha actuat com cap de la Unitat de Projectes Competitius del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Les prioritats dels propers anys del nou sotsdirector de l’IRBLleida són:

  • Dirigir l'estratègia de projecció nacional i internacional de la recerca del centre.
  • Dirigir el desenvolupament de l'estratègia d'innovació i transferència.
  • Planificar i dirigir les activitats dels Serveis Científic Tècnics de la Institució.
  • Dirigir les actuacions científiques de les àrees, grups i investigadors de l'Institut.
  • Dirigir els processos de formació i desenvolupament del personal investigador.
  • Dirigir la implementació de les bones pràctiques científiques i la protecció dels interessos dels investigadors.

L'IRBLleida pertany a la Institució dels Centres de Recerca de Catalunya (I-CERCA), que s'organitza segons un model de bon govern i de funcionament que permet assegurar l'eficiència, la flexibilitat de gestió, la captació i promoció del talent, la planificació estratègica i la capacitat executiva dels centres de recerca de Catalunya.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta