⏯️ Jornada de científiques i tecnòlogues lleidatanes amb 120 estudiants i mentores

REDACCIÓ
22-03-2021
  • ⏯️ Jornada de científiques i tecnòlogues lleidatanes amb 120 estudiants i mentores

El grup Women Techmakers (WTM) Lleida, amb seu al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, conjuntament amb l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (UdL) celebra demà dimarts, 23 de març, una jornada en línia amb tot un seguit d’activitats en les que hi han participat més de 120 mentores i estudiants de diferents instituts de Lleida i Fraga. La jormada de demà clou les accions que WTM Lleida ha organitzat pel Dia Internacional de la Dona i que té com a principal objectiu fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre les dones.

L’esdeveniment es un streaming de prop de dues hores de durada que és el resum de més de 72 vídeos d’intenses activitats que s’han desenvolupat a les últimes setmanes pels instituts Torre Vicens, Gili i Gaya i La Mitjana de Lleida i el Bajo Cinca de Fraga; juntament amb un equip de mentores, mestres i coordinadores. El programa inclou 4 presentacions magistrals que pretenen explicar experiències des de diferents àmbits professionals, donant visibilitat a les dones i motivant a les noies en els seus futurs estudis en els àmbits de la ciència i la tecnologia. També es va desenvolupar un taller presentació previ amb molt èxit, sobre la tecnologia de creació de filtres en Realitat Augmentada per a l’ús a xarxes socials i videoconferències.

Algunes dades significatives del treball d’aquests dos darrers mesos són: un grup format per un equip de 25 mentores, ponents, coordinadores i mestres, amb un centenar de noies que han participat en trobades online de mentoring, realitzant un total de 72 vídeos, i més de 50 preguntes sobre la universitat que es poden veure resumides al programa.

Aquesta jornada es visualitzarà en directe a partir de les 12.00 hores per una vintena de classes dels instituts participants i quedarà disponible a Youtube pel seu visionat a qualsevol hora.

Consulta aquí la programació

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?