Jornada Empresarial Invulnerables a Lleida per trencar la pobresa heretada de pares a fills

REDACCIÓ
Publicat: 
13-02-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Jornada Empresarial Invulnerables a Lleida per trencar la pobresa heretada de pares a fills
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida
  • Jornada Empresarial Invulnerables a Lleida per trencar la pobresa heretada de pares a fills
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La Regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030, Mariama Sall, ha participat avui en la jornada Invulnerables. Una iniciativa impulsada per la Fundació La Caixa amb la col·laboració del Convent de Santa Clara, que treballa per garantir la igualtat d’oportunitats dels infants i les famílies, l’accés a una vida digna i les possibilitats d’èxit personal i social, independentment de la situació i de l’origen.

El programa que es realitza a Lleida, des de l’any 2016, amb la col·laboració de PROSEC i l’Ajuntament de Lleida atén actualment 120 famílies i més de 200 infants. La regidora Sall ha posat de manifest el suport de l’Ajuntament de Lleida a aquest programa que té l’objectiu “de trencar l’estigma de la pobresa heretada que pateixen molts infants de famílies vulnerables” i també ha assenyalat que “la pandèmia va destapar cares, pretesament, invisibles de la societat i ens va remoure específicament en temes que tenen a veure a l’atenció a la infància”.

La presentació de la Jornada Invulnerables ha estat dinamitzada per Sor Lucia Caram que ha donat detalls del programa que realitza actuacions arreu de Catalunya. La mecànica de treball parteix d’un pla de treball amb les famílies i, des d’aquest punt de partida, s’identifiquen les necessitats i es va donant resposta a necessitats concretes. Invulnerables ajuda a què aquestes famílies siguin protagonistes del seu canvi i progrés, per facilitar que infants i adults aconsegueixin graus remarcables d’autonomia.

Comparteix

També t'interessarà