Jornada sobre "Tendències Agroalimentàries" al Parc Agrobiotech de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
03-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Jornada sobre "Tendències Agroalimentàries" al Parc Agrobiotech de Lleida
    Peu de foto: 
    INTEC

Avui, dimecres 3 d'abril, l’Auditori Joan Oró del Parc Agrobiotech ha acullit la jornada “Tendències Agroalimentàries”, organitzada en col·laboració amb INTEC (Fundació Europea per a la Innovació i l’Aplicació de la Tecnologia). En aquest esdeveniment s'ha presentat l’estudi i les primeres conclusions derivades de l'anàlisi realitzada durant l’any 2023 sobre el sector agroalimentari.

La jornada ha reunit destacats professionals del sector, incloent Juan Francisco Delgado, vicepresident de la Fundació INTEC, entitat responsable de l’estudi. En la seva intervenció, Delgado posa de relleu els reptes actuals que enfronta el sector, des de l’adaptació al canvi climàtic fins a les noves exigències dels consumidors i l’emergència de la Intel·ligència Artificial.

Tot i els reptes, Delgado ha expressat optimisme pel futur del sector, assenyalant que les noves tecnologies tenen el potencial de fer contribucions significatives en diversos àmbits pràctics.

La jornada ha abordat temes clau per al futur del sector, com la digitalització i les noves tecnologies, la gestió empresarial, la innovació i les tendències en el processament i conservació d’aliments. Es destaquen les aportacions dels investigadors de la Universitat de Lleida en aquest àmbit.

Aquesta trobada ha tingut l'objectiu d'oferir una visió valuosa sobre el futur de la indústria agroalimentària, subratllant la importància de la innovació i la tecnologia en el seu desenvolupament.

Comparteix

També t'interessarà