José Crespín lliura 66.000 mascaretes a la província de Lleida

REDACCIÓ
09-07-2021
  •  José Crespín lliura 66.000 mascaretes a la província de Lleida
  •  José Crespín lliura 66.000 mascaretes a la província de Lleida

 La subdelegació del Govern a Lleida va rebre aquest dimecres, dia 6, una nova remesa de 122.000 mascaretes per a ser distribuïdes entre els 231 ajuntaments de la província de Lleida i entitats de caire social.

Es tracta de la sisena remesa de mascaretes que el Govern d’Espanya, a través del ministeri de Sanitat i del de Política Territorial i Funció Pública, distribueix des de l’inici de la pandèmia a tots els ajuntaments del país mitjançant la coordinació i supervisió de delegacions i subdelegacions.

El subdelegat del Govern ha lliurat avui a la sisena tinent d’alcalde i regidora de Recursos Municipals, Hisenda i Salut de la Paeria de Lleida, Montse Pifarré, 20.500 mascaretes i, posteriorment, n’ha lliurat 45.500 més a la Diputació, que ha recollit el diputat provincial, Jordi verdú. Com en les anteriors ocasions, l’ens provincial serà l’encarregat de fer-les arribar als 230 municipis de la província de Lleida.

Els ajuntaments hauran de repartir aquestes mascaretes entre els col·lectius més vulnerables de cada municipi, així com entre aquells col·lectius que presten un servei públic a la ciutadania.

José Crespín ha destacat que, amb aquest nou lliurament de mascaretes als ens locals, el Govern d’Espanya “continua demostrant el seu suport als ajuntaments de tot el país i continua sumant esforços i col·laborant amb l’administració local en la gestió d’aquesta pandèmia que continua exigint mesures de prevenció”.

Aquesta nova remesa de mascaretes és la sisena que el Govern d’Espanya, a través de les delegacions i subdelegacions, lliura als ens locals lleidatans des de l’inici de la pandèmia sumant un total de 438.500 mascaretes. Els altres cinc lliuraments es van fer al maig, setembre, novembre i desembre de 2020 i el darrer al març d’aquest any.

Aquest dilluns, dia 12, el subdelegat del Govern lliurarà mascaretes a entitats de caire social.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?