Joves de les Borges milloren la placeta de les Escoles de la República en el segon camp de treball

REDACCIÓ
Publicat: 
05-07-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Joves de les Borges milloren la placeta de les Escoles de la República en el segon camp de treball
    Peu de foto: 
    Ajuntament de les Borges Blanques
  • Joves de les Borges milloren la placeta de les Escoles de la República en el segon camp de treball
    Peu de foto: 
    Ajuntament de les Borges Blanques

Una dotzena de nois i noies de les Borges han donat inici aquest dilluns, 4 de juliol, al camp de treball per a joves de la capital garriguenca, una iniciativa que s’organitza per segon any consecutiu i que ofereix al jovent del poble la possibilitat de participar en activitats de caràcter educatiu i de lleure destinades a reformar, arranjar o millorar espais municipals.

Durant les pròximes setmanes, el jovent de les Borges adequarà i decorarà la placeta de les Escoles de la República, a través de la millora i l’adequació dels bancs amb una pintura nova, i la creació de jocs infantils i tradicionals a terra per a la canalla. Així mateix, està previst que el jovent borgenc repari també les jardineres que es van dur a terme en el camp de treball jove de l’any passat, així com els hotels d’insectes que s’han fet en els darrers mesos per garantir la biodiversitat al Terrall. La majoria de les accions que duran a terme els i les joves estaran destinades a la reforma i adequació d’espais municipals. Així mateix, està previst que el jovent borgenc dugui a terme diverses manualitats durant aquests dies.

El camp de treball per a joves de les Borges s’allargarà fins al pròxim 15 de juliol, es durà a terme en horari de matins i comptarà amb la participació d’una dotzena de nois i noies de 12 a 16 anys, i que, per tant, estan cursant l’etapa d’ESO. Les activitats, organitzades per la regidoria de Joventut del consistori borgenc i l’Oficina Jove de les Garrigues, tindran lloc al Casal Marino i en diferents espais del municipi cada matí, de nou a una.

Abonament gratuït a les piscines per reconèixer la tasca del jovent

Les persones inscrites en el camp de treball d’estiu seran gratificades amb un abonament gratuït per a les piscines municipals de les Borges, vàlid per tota la temporada de bany d’aquest 2022. Aquesta és la manera amb la qual el consistori borgenc reconeixerà la tasca d’aquesta desena de nois i noies que s’han bolcat per fer de les Borges un municipi millor. Es tracta d’una proposta inclosa dins del projecte Brigada Jove, i organitzada per l’Ajuntament de les Borges Blanques i l’Oficina Jove de les Garrigues.

Comparteix

També t'interessarà