Joves de les Garrigues engeguen un concurs setmanal sobre temes d'actualitat

REDACCIÓ
27-04-2020
  • Joves de les Garrigues engeguen un concurs setmanal sobre temes d'actualitat

Amb l’objectiu de continuar treballant la participació de les persones joves, l'Oficina Jove de les Garrigues, amb la col·laboració del Servei d’Atenció Integral (SAI) i del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Consell Comarcal de les Garrigues, ha creat el Challenge Kahoot, un concurs setmanal que començarà el pròxim dimecres, 29 d’abril. Cada setmana, a través del compte d’Instagram de l’Oficina Jove de les Garrigues, es facilitarà un codi per entrar a un test d’una temàtica concreta sobre salut, territori, treball, etc.

La idea d’aquest concurs parteix de la impossibilitat de dur a terme les dinamitzacions previstes als centres d’educació secundària on, a través del projecte Apropa’t, es treballaven tot un seguit de temàtiques d’interès jove.

Cada setmana hi haurà una persona guanyadora que serà guardonada amb un lot de material divers i, a més a més, entrarà al sorteig del premi final que consistirà en un lot de productes de les Garrigues produïts per joves emprenedors de la comarca.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next