​#JOVULLSER, la proposta de Cambra Lleida per posar en contacte empreses i joves que busquen feina

REDACCIÓ
26-11-2019
  • ​#JOVULLSER, la proposta de Cambra Lleida per posar en contacte empreses i joves que busquen feina

La Cambra de Comerç de Lleida organitza el proper dijous 28 de novembre la 4ª edició del #Jovullser, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa i el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, un projecte emmarcat dins del programa PICE que té per objectiu posar en contacte joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses. La finalitat última és la d’ajudar a superar el gap existent entre els joves que estan buscant feina i les empreses que cerquen personal.

Les empreses que participaran en aquesta edició són BonÀrea, Mollerussa Comercial, Altinco, Argal, Group Saltó, Lactaria Puleva, Fridecal i Talleres A. Miquel.

L’espai està estructurat en diferents àrees:

La Zona Empreses, on diferents companyies explicaran les seves ofertes de feina i quines són les claus per superar amb èxit una entrevista professional a la seva empresa. Aquesta esdevé una gran oportunitat per a parlar, amb confiança, amb empreses interessants.

A la Zona Tallers ens esperen dos tallers dinàmics en els quals descobrirem eines essencials que ens ajudaran a trobar feina. Es tracta de dues mini xerrades de 30 minuts de durada que ens parlaran sobre si “T’ajudaran les teves xarxes a trobar feina?”, a càrrec d’Ester Barqué, i sobre “L’entrevista imperfecta”, per Mar Vilaró. 

A la Zona Assessorament podrem trobar agents relacionats amb l’ocupació dels joves com els Referents d’Ocupació Juvenil del Pla d’Urgell, l’Associació Leader de Ponent amb el projecte Odisseu i el Consell Comarcal del Pla d’Urgell amb el programa Catalunya Emprèn.

Finalment, a la Zona Digues la Teva hi passarem una estona divertida amb activitats creatives:

  • Emporta’t la teva foto Polaroid #JOVULLSER
  • Respon la PICEnquesta 
  • Inventa i crea el teu meme

A més, hi haurà el sorteig d’un lot de productes de Mollerussa Comercial. Durant la jornada també et podràs informar i inscriure als cursos que realitza la Cambra per a Joves. Per a més informació, consultar el programa complet o veure les imatges d’anteriors edicions a https://jovullser.cambralleida.org/.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta