Juneda es vesteix de gala per celebrar la seva Festa Major

REDACCIÓ
Publicat: 
14-08-2019
Actualitzat: 14-08-2019 13:54
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Juneda es vesteix de gala per celebrar la seva Festa Major

Durant tota aquesta setmana, es celebra a la Juneda la seva Festa Major. Avui dimecres, al camp Municipal d’Esports, es disputarà el Tercer Torneig Amateur Intercomarcal, amb la participació del CF Juneda, CF Artesa de Lleida, CF Puigvertenc i CA Torregrossa. Hi haurà servei de barra i entrepans freds. Demà dijous, festivitat de l’Assumpció de Maria, continuen els balls d’estiu a la Pista del Parc Alegria amb el grup Ruben’s.

Divendres, tindrà lloc un dels concerts de la 8a edició Les Garrigues Guitar Festival Concert, amb el Salzburg Guitar Trio. Guardonat amb diversos premis internacionals, és considerat un dels millors trios de guitarra del moment. A les 10 del vespre a l’Església de Juneda.

El grup de diables Rojos de Juneda organitzarà per dissabte dia 17 d’agost a les 20.30, al pou del gel, el correfoc infantil amb els més petits del grup. El mateix dia, a les 10 del vespre, a la Plaça dels Cantaires, tindrà lloc l’actuació  del Grup Cavall Bernat, grup de referència en el gènere de l’havanera al nostre país. Durant la mitja part es farà la tradicional degustació de rom cremat.

El diumenge, a partir de les 9.30 h al vestíbul de l’Ajuntament, Campionat de partides semiràpides d’escacs, amb sistema suís, amb penalització de temps per trams d’Elo; Hi haurà trofeu per als 3 primers classificats. Organitzadors: Club d’Escacs de Juneda i Ajuntament de Juneda. A la 1 del migdia, a la Pista del Parc Alegria es realitzarà el sorteig de les llotges per a la Festa Major de Juneda 2019, i a les 7 de la tarda, també a la pista Parc Alegria, Ball  d’estiu amb el grup Jalaysa.

Comparteix

També t'interessarà