Just Bar, simplement un bar

LLEIDACOM/ Mònica Mombiela i Griselda Mas
27-12-2016
  • Just Bar, simplement un bar

Just Bar neix una mica per casualitat i de l'empenta i la traça de dos amics que desde sempre van tenir en ment l'idea d'obrir un pub. Després de més de 10 mesos d'obres han pogut fer realitat el seu somni i fa només dos mesos van obrir el seu local al carrer Paer Casanovas de Lleida. Es tracta d'un espai amb tots els detalls cuidats al màxim i construït tot amb materials reciclats. El que més crida l'atenció del Just Bar són les taules per pendre alguna cosa que estan fetes sobre el morro d'un tractor. Aquesta empremta lleidatana és la que caracteritza el local i pel qual s'ha donat a conèixer a través de les xarxes. 

Com que la decoració és l'ànima dels locals hem de destacar i molt la del Just Bar. Amb una estètica totalment vintage en Jaume ha aprofitat alguns dels utensilis del seu pare que era pagès i els ha distribuït pel bar. Així es pot veure una bicicleta antiga penjada a sobre dels lavabos. També cal fixar-se en les portes dels serveis que estan fetes de fustes de palets reciclades igual que el damunt de les taules tractor. 

Però a banda dels símbols lleidatans el Just Bar fa una aposta molt clara per la música en directe. Tant el Jaume Delgado com l'Stefan, els dos copropietaris, tenen molt clar que volen mantenir els recitals en directe que fan cada dijous, amb la possibilitat de traspassar-los a divendres. L'encarregat de fer la tria dels grups és el periodista cultural Andrés Rodríguez. També es vol convertir en un punt de trobada cultural on no poden faltar ni els concerts ni les exposicions de pintura. En aquests moments es poden veure obres de Daniel Royo que en la seua aposta per fer de l'art una disciplina més propera a la gent jove ha decidit exposar els seus treballs en un bar. 

Pel que fa a la part gastronòmica, el Just Bar es caracteritza pels seus entrepans amb ingredients especials i les hamburgueses vegetals. De moment el bar vol apostar pel menjar més vegetarià i oferirà també amanides amb tota mena d'ingredients. A l'estiu volen oferir sucs verds que són un trending topic.

I us preguntareu per què s'anomena Just Bar? Doncs perquè simplement és un bar (traducció de l'anglès) i perquè JUST està format per les lletres dels dos noms dels propietaris: Jaume i Stefan.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?