L'11è Mercat del Vehicle d'Ocasió de Tàrrega tanca amb una norantena de cotxes venuts

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
20-05-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'11è Mercat del Vehicle d'Ocasió de Tàrrega tanca amb una norantena de cotxes venuts
    Peu de foto: 
    11è Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega ©Ajuntament de Tàrrega

Tàrrega va tancar aquest diumenge, 19 de maig, al vespre el seu 11è Mercat del Vehicle d’Ocasió amb un balanç molt satisfactori. L’elevada afluència de públic s’ha traduït en un increment del volum de negoci, amb la venda d’una norantena de cotxes, vint més que en l’edició anterior. Els expositors també esperen tancar més operacions de compravenda gràcies als contactes establerts durant el cap de setmana.

La regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, ha destacat el bon resultat i l’augment significatiu de vendes, ressaltant que això consolida Tàrrega com un mercat de referència en el sector de l’automoció a les terres de Lleida. Robert ha assenyalat que la principal demanda d’aquest any ha estat per als vehicles de quilòmetre 0 i ha agraït el suport del públic i dels concessionaris, coorganitzadors del certamen.

L’esdeveniment s’ha avançat una setmana en el calendari per ajustar-se a altres cites del territori i potenciar la presència de visitants. L’11è Mercat del Vehicle d’Ocasió ha ocupat 4.000 metres quadrats d’exposició amb 18 expositors de Tàrrega, Arbeca, Artesa de Segre, Balaguer i Lleida, una xifra rècord de participació.

Des de divendres passat, s’hi han exposat 400 models seminous, de gerència i quilòmetre 0, amb opcions per a totes les butxaques, des de vehicles més econòmics (2.500 euros) fins a gamma alta (82.900 euros). També hi han estat presents SUV, furgonetes, híbrids i elèctrics per afavorir el respecte al medi ambient. Durant els propers dies es farà el sorteig d’un premi de 2.000 euros entre tots els compradors.

Comparteix

També t'interessarà