La 18a edició del cicle "Segrià Corals" comença a posar fil a l'agulla

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
27-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La 18a edició del cicle "Segrià Corals" comença a posar fil a l'agulla
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal del Segrià

El Consell Comarcal del Segrià ha iniciat la nova edició del cicle de cant coral "Segrià Corals" per a l'any 2024. Aquest esdeveniment, organitzat pel departament de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, ja ha rebut una ampliació de la seva participació respecte a l'edició anterior.

En la reunió anual recentment celebrada a la seu del Consell, els representants de les diverses entitats van rebre diplomes que acrediten la seva participació en l'edició anterior, dedicada al Diàleg per la Pau. L'organització del cicle revelarà aviat a qui es dedicarà l'edició d'enguany.

El Cor del Segrià tanca la 17a edició del cicle Segrià Corals
Peu de foto: 
Foto: Consell Comarcal del Segrià

A la participació de l'edició anterior de la Coral Clamor de Soses, se suma enguany el grup cantaire Noves Veus de Seròs. Les altres formacions participants inclouen: Petit Cor Cantàtor i Coral Clavellina de Torrefarrera, Coral La Primavera Artesenca d’Artesa de Lleida, Coral Estels de l'Associació Cultural de Dones d'Almacelles (ACDA) i Coral Veus del Roser d'Almacelles, Coral Bell Camp i Coral Ginestell d’Alguaire, Conjunt de Veus Cordeveus de Corbins, Coral Flor d’Espígol de Rosselló, Coral La Palometa de Puigverd de Lleida, Coral Montserratina de Raimat, Coral La Lira de Torres de Segre, Coral El Roser de Massalcoreig, Coral Sant Bartomeu d’Alpicat, i Coral l'Alzina d'Alcarràs.

La 18a edició del "Segrià Corals" es durà a terme en deu municipis de la comarca els diumenges de primavera i tardor. L'objectiu principal d'aquest cicle és fomentar el cant coral als municipis de la comarca mitjançant una programació de concerts anual i donar suport a les entitats de cantaires del Segrià.

Comparteix

També t'interessarà