La 9a BiblioCursa d’Alpicat celebra haver llegit 385 llibres

REDACCIÓ
23-09-2021
  • La 9a BiblioCursa d’Alpicat celebra haver llegit 385 llibres

La Biblioteca d’Alpicat va celebrar aquest dimecres al vespre la festa de la 9a BiblioCursa, que enguany ha comptat amb 114 participants, 58 dels quals han arribat a la meta, que consistia en llegir 6 llibres i resoldre un joc.

A més, han completat el passaport lector 38 nois i noies de Primària i 20 de Secundària. Sis participants més han llegit la meitat o més dels llibres demanats. Entre tots han llegit 385 llibres.

Els regals que es van sortejar durant la festa han estat possibles gràcies a la col·laboració i el patrocini de l’Ajuntament d’Alpicat, CaixaBank i els comerços i empreses que donen suport en espècie o econòmicament.

Així, les 2 bicicletes, els 2 lectors de llibres electrònics i els 3 patinets es van adquirir amb una subvenció de 1.000€ de CaixaBank. Per la seva part, l’Ajuntament va comprar 10 rellotges esportius intel·ligents, 15 altaveus, 15 auriculars i 17 jocs de taula (despesa de 2.000€). A més, JCA Cinemes va regalar 110 entrades, i amb les aportacions econòmiques d’alguns patrocinadors, es van comprar llibres per incorporar a la taula de novetats de la BiblioCursa i targetes Decathlon.

També es van repartir vals per llibres i material escolar, per anar a la perruqueria, per oci i esport, per bars i restaurants, pels forns de pa, per l’òptica, per roba i per benzina. També lots de productes diversos, motxilles i bosses, caixes i cistelles de fruita i merchandising d’entitats i empreses com ara el Consell Comarcal del Segrià, Correus, Ferreteria Albert Soler, Ferreteria Ramon Soler, Logia Arquitectura i Santander.

Aquesta activitat d’animació lectora es desenvolupa al llarg de tot l’estiu i es tanca al setembre amb el berenar i el sorteig de premis. Compta amb una setantena de patrocinadors.

Comparteix

També t'interessarà