La BiblioCursa d'Alpicat tanca la 10a edició amb 384 llibres llegits

REDACCIÓ
22-09-2022
  • La BiblioCursa d'Alpicat tanca la 10a edició amb 384 llibres llegits
    Peu de foto: 
    Ajuntament d'Alpicat

La BiblioCursa de la Biblioteca d’Alpicat va celebrar aquest dimecres la festa de cloenda de la seva desena edició, en la qual, al marge de valorar molt positivament les xifres assolides i de sortejar nombrosos obsequis entre els/les participants que van arribar a la meta, tothom va poder gaudir d’un bon berenar.

La plaça de la Biblioteca va ser l’escenari d’una festa que va servir per posar el colofó a una activitat que es va iniciar el 20 d’abril i que, com és habitual, tenia com a objectiu animar a llegir els nois i noies de 8 a 16 anys durant les vacances d'estiu. En aquesta desena edició es van inscriure 102 lectors, 59 de Primària i 43 de Secundària. D’aquests 102 participants, van passar per meta 61, mentre que 9 participants més van llegir d’1 a 3 llibres. Van finalitzar l’activitat 32 nois i noies de Primària i 29 de Secundària, amb un total de 384 llibres llegits.

Des de la Biblioteca es va felicitar a tots i a totes per la seva participació, i es va valorar molt favorablement el nou format de la BiblioCursa, amb l’opció de fer les explicacions mitjançant el WhatsApp. L’organització també va donar les gràcies a tots els col·laboradors i patrocinadors, amb l’Ajuntament al capdavant però ben secundat pels comerços i empreses que donen suport a la iniciativa, ja sigui en espècies o econòmicament.

L’Ajuntament d’Alpicat, per exemple, va comprar 15 rellotges esportius intel·ligents, 15 altaveus, 15 auriculars, 19 jocs de taula, 2 bicicletes, 3 patinets i 2 lectors de llibres electrònics, el que va suposar una inversió de 3.240€, mentre que JCA Cinemes va regalar 102 entrades. A més, amb les aportacions econòmiques d’alguns patrocinadors es van poder comprar llibres per incorporar a la taula de novetats de la BiblioCursa, targetes Decathlon i es va completar el berenar.

Durant la festa es van repartir vals per a llibres i material escolar, per anar a la perruqueria, per a oci i esport, per a bars i restaurants, per al forn de pa, per a l’òptica, per a roba i per a benzina. També lots de productes diversos, motxilles i bosses, caixes i cistelles de fruita i merchandising d’entitats i empreses com el Consell Comarcal del Segrià, Correos, Ferreteria Albert Soler, Ferreteria Ramon Soler, La Caixa, Logia Arquitectura i Santander.El berenar vaser possible gràcies a Alpeva, BonÀrea, BonPreu, Grup Garreta, Plusfresc i Residència Sant Josep.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta