⏯️ La Blefaroplàstia: 8 dades sobre la cirurgia de parpelles

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
20-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ La Blefaroplàstia: 8 dades sobre la cirurgia de parpelles
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

La Unitat d’Estètica Ocular de ILO Oftalmologia posa de manifest els èxits i beneficis de la cirurgia de parpelles, coneguda com a blefaroplàstia, destacant la seva popularitat creixent. Amb més de 400.000 procediments realitzats a l'any a Espanya, aquesta cirurgia s'ha convertit en una opció comuna tant per homes com per dones.

Dirigida pel Dr. Gorka Martínez Grau, oftalmòleg especialitzat en cirurgia de parpelles, la Unitat ofereix una tecnologia avançada i una experiència altament especialitzada.

Et donem 8 dades interessants perquè coneguis aquesta cirurgia de més a prop:

1. Extremadament popular: Amb més de 400.000 procediments anuals a Espanya, la blefaroplàstia és una de les cirurgies estètiques més realitzades, experimentant un augment en homes i dones en els darrers anys.

2. Tractament complexe: Aquesta cirurgia aborda tant les parpelles superiors com les inferiors, corregint no només la caiguda de les parpelles superiors sinó també les bosses i la pell arrugada sota els ulls.

3. Anestèsia de sedació: La blefaroplàstia es realitza amb anestèsia de sedació, permetent als pacients romandre desperts durant el procediment, tot i sentir-se còmodes i relaxats.

4. Cicatrius poc visibles: Amb una cirurgia 100% personalitzada, les incisions segueixen les arrugues naturals de la parpella, minimitzant les cicatrius que amb el temps podrien desapareixer.

5. Millora de la visió: A més de millorar l'aparença, la blefaroplàstia pot millorar la visió, ja que l'excés de pell que cau pot obstaculitzar el camp de visió perifèric.

6. Pocs riscos: Els riscos associats amb la blefaroplàstia es consideren mínims, amb dolor temporal, sent els hematomes i la inflamació les complicacions més comunes, generalment alleujades amb compreses fredes i seguiment postoperatori.

7. Ràpida recuperació: La majoria dels pacients poden tornar al treball en aproximadament una setmana i reprendre activitats regulars al cap de 10 dies després de la cirurgia.

8. Resultats duradors: Tot i que es poden notar millores immediates, els resultats òptims es poden experimentar al cap de 12 mesos, amb la gran majoria dels pacients gaudint de resultats duradors.

La blefaroplàstia destaca com una opció eficaç i segura per millorar tant l'aparença com la funcionalitat dels ulls.

Comparteix

També t'interessarà