La cantautora lleidatana Emília Rovira presenta el nou single "Nadala"

REDACCIÓ
02-12-2020
  • Emilia Rovira. Cantautora lleidatana
  • Emilia Rovira. Cantautora lleidatana

Aquest divendres 4 de desembre es publica “Nadala” , el nou single de la cantautora lleidatana Emília Rovira Alegre. La cançó porta per lletra un emotiu poema de Pere Rovira dedicat a les preses i presos polítics catalans. “Nadala” ha estat produïda i arranjada pel compositor noruec Knut Avenstroup Haugen (premiat internacionalment i conegut per la banda sonora del videojoc Age of Conan). El single ha estat enregistrat, mesclat i masteritzat a Bossa Records (Lleida) i a Oslo.

L’Emília es va servir del piano, l’instrument que domina millor, per compondre la música d’aquesta nadala tan especial com atípica, que denuncia la injustíca dels qui han de passar el Nadal a la presó simplement pel fet de tenir certes idees polítiques.

El complet arranjament orquestral de la cançó compta amb la participació de joves promeses de la música clàssica com la violinista Ariadna Gabarrell, la cellista Laia Terré i la clarinetista Anaïs Clemente. També hi han participat el contrabaixista Ignasi Gonzàlez i el bateria Børre Flyen.

“Nadala” és l’avançament del disc Amor i ràbia, el debut discogràfic com a cantautora d’Emília Rovira Alegre. El disc es publicarà el 15 de gener de 2021 i es trobarà disponible en format físic i a totes les plataformes digitals.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?