La carn de porc regna a Alcarràs

REDACCIÓ
17-01-2020
  • La carn de porc regna a Alcarràs

Al voltant de quaranta dones de l’Associació de Mestresses de Casa d’Alcarràs van elaborar el tradicional mondongo en el marc de la Festa del Porc celebrada ahir. Durant dos jornades maratonianes, les integrants de l’associació van convertir els pràcticament 1.000 quilos de carn de porc en 450 de llonganissa i en 400 de botifarró per fer els més de 4.000 entrepans que es van repartir a la tarda a les Escoles de Baix a un preu de dos euros.

Per a la preparació dels embotits també van utilitzar vint quilos de sal i sis de pebre i per fer els entrepans van ser necessaris uns 400 quilos de pa i 70 litres d’oli.

L’edició d’aquest any va comptar amb l’animació musical per part del grup MiratJazz. Aquesta iniciativa popular fa més de trenta anys que se celebra i, tal com va explicar la presidenta de l’Associació, Lupe Bagué, cada any anem a més i el treball que fem és molt gran.

La Festa del Porc va donar el tret de sortida a la festa major d’hivern d’Alcarràs, que s’allargarà fins dilluns que ve. Així, el programa d’actes d’aquest any inclou la representació de l’obra L’herència del Sr. Roca a càrrec de l’associació cultural Remember Company al Centre Major, avui a partir de les 22.00 hores, o la nit de DJ destinada al públic més jove al pavelló polivalent amb les actuacions de Danny Romero, Marsal Ventura i DJ Warm Up a partir de les dotze de la nit.

Per demà està previst el Musical El rei del pop. Michael Jackson d’Ares Dance Studio al pavelló poliesportiu Andreu Aixalà, a les 18.00 hores i a les 20.00, i una altra nit de música al pavelló polivalent.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?