La CGT de l'Arnau de Vilanova es manifesta front els contractes temporals del cos d'infermeria

REDACCIÓ
Publicat: 
12-09-2023
Actualitzat: 12-09-2023 20:11
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La CGT de l'Arnau de Vilanova es manifesta front els contractes temporals del cos d'infermeria
    Peu de foto: 
    foto d'arxiu: Pixabay

Mitjançant un comunicat, la Secció Sindical de la CGT de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha fet arribar als mitjans en quina situació contractual es troba el personal del centre hospitalari.


La Secció Sindical de la CGT de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha fet arribar un comunicat amb el títol "Contractes d'un mes, mai més!", on exposen la situació d'incertesa contractual del personal d'infermeria del mateix centre. Demanen a la direcció de l'hospital que reflexionin sobre aquest fet i pensin en les conseqüències que poden patir.

A continuació podeu llegir el comunicat.

Contractes d'un mes, mai més!

Des de la Secció Sindical de la CGT de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova volem denunciar l’enèsim atac al personal sanitari eventual per part de la Direcció d’Infermeria i la Gerència de l’Hospital i l’Institut Català de la Salut. Trobem vergonyós que, després d’haver travessat una pandèmia com la de la COVID-19 i haver constatat la importància del personal sanitari, es segueixin realitzant nomenaments d’un sol mes.

Ara, però, la situació és encara més greu, ja que aquests nomenaments els està rebent també el personal d’infermeria i tècnics en cures auxiliars d’infermeria que fa més de tres anys que treballen a l’hospital. Es tracta d’un retrocés i un clar incompliment de la llei en matèria de contractes, que enfonsa al personal de l’hospital en una incertesa absoluta respecte les seves vides. Aquesta política de contractes de mes a mes contradiu la suposada estabilització del personal que es buscava amb la reforma de l’Estatut Marc duta a terme l’any 2022.

Des de la CGT instem a la Direcció del centre a reflexionar sobre les conseqüències que tenen les seves decisions, tant sobre la vida de les treballadores i treballadors com sobre l’aprovisionament de la plantilla en un centre hospitalari que té, cada vegada més, unes condicions laborals menys atractives.

Davant d’aquest escenari que se’ns planteja, fem una crida a l’organització i la mobilització del personal de l’hospital. Volem més places i interinitats!

Comparteix

També t'interessarà